Üdv,

Az AutoVolan sofőriskola oldalán megtalálod iskolánk szolgáltatásait és letesztelheted tudásod a Kresz Teszt aplikácionkal.
Részleteztük mindegyik kategóriánál, mindent amit tudnod kell a jogosítvány megszerzéséhez: iratkozási feltételeket, szükséges iratkoat és dokumentumokat, iratkozási és vizsgázási díjakat amiket az iskoláztatás során ki kell fizetned.

Kérdésed van? Ne habozz kapcsolatba lépni velünk!


Legnépszerübb kategóriák

 • Akategória
   A kategória iratkozás

  Az A kategória elérhetővé teszi azon motrok vezetését amelyek meghaladják a 175kg súlyt és az 595 köbcentit..

 • Bkategória
  B kategória iratkozás

  Személyautó mely összsúlya maximum 3.500kg, és maximum 8 ülőhellyel rendelkezik, ami után pótkocsi csatolható, mely összsúlza nem haladja meg a 750 kilogramot. 

 • Ckategória
  C kategória iratkozás

  Tehergépjármű mely összsúlya meghaladja a 3.500 kilogramot, maximum 8+1 férőhellyel rendelkezik és vontathat pótkocsit amely összsúlya nem haladja meg a 750 kilogramot.

 • CEkategória
  CE kategória iratkozás

  Egy C kategóriás tehergépjármű, mely egy pótkocsit vagy egy fépótkocsit vontat aminek ay összsúlya nagyobb mint 750kg.

AutoVolan e-Iskola

Mivel tudjuk, hogy az idő és a mostani helyzet akadály, ezért létrehoztuk neked az e-Iskola részlegünket, amivel bármikor és bárhol átveheted az autóvezetés elméleti anyagát. Videóink az AutoVolan székhelyén készültek, ezért pont úgy tanulhatsz, mintha részt vettél volna az elméleti órán. Megközelítőleg 750 percnyi elméleti anyag áll a rendelkezésedre, csak annyit kell tenned, hogy regisztrálsz és neki is láthatsz tanulni. A videók tartalmazzák az összes tudnivalót, többek közt a kötelességeket, bűncselekményeket, kihágásokat, automehanikai ismereteket és sok mást. A videókat megtalálod irásos formában, táblákkal és képekkel kiegészítve is.

Kérdésed van? Tedd fel nekünk a videó alatti kérdések mezőben, és mi válaszolunk!


Közúti jelzések, Figyelmeztető jelzőtáblák

A tananyag első fejezetében megismerkedhet a közlekedési jelzőtáblákkal, ezek közül pedig a figyelmeztető táblákkal, melyek piros háromszögben vannak és figyelmeztetnek, hogy veszélyes útszakasz következik. Csökkentjük a sebességet és növeljük a figyelmet.

Szabályozó jelzőtáblák

A második fejezetben megismerkedhetnek a szabályozó jelzőtáblákkal, melyek meghatározzák egy útkereszteződésben az elsőbbségi rangot, tiltanak vagy korlátoznak, illetve köteleznek.

Tájékoztató- és informáló jelzőtáblák, kiegészítő táblák

Ebben az alfejezetben a tájékoztató- és információs jelzőtáblákról tanulhatnak, és a kiegészítő táblákról, amiket a jelzőtáblák alá helyeznek el és pontosítják annak a jelentését. Minden olyan tábláról szó lesz, amivel az út során gyakran találkozhatnak.

Automechanikai ismeretek

Az autómechanikai ismeretek szükségesek azért, hogy fel tudjuk mérni az autó jelzéseiből, ha gond van az autóval, illetve, hogy lehet-e vele közlekedni, vagy életveszélyes abban az állapotban elindulni vele.

Az összes videó megtekintése

Aplicație Chestionare

Kiprobáltad már az új Kresz Tesz aplikációnkat? Nekünk nagyon bejön!

Az oldalunk újításával, újítottuk a Kresz Teszt aplikációnk is, és a jövőben is nagy hangsúlyt fogunk fektetni ennek fejlesztésére.

Mik az előnyeim?
 • Az első és legfontosabb dolog hogy csapatunk ellenőrizte az összes kérdést, így a lehető legjobb szolgáltatásba lesz részed
 • Az elméleti vizsgán hasonló aplikációval fogsz találkozni mint nálunk
 • Tartalmazza az AM, A1, A2, A, B, BE, C, CE, D és DE kategóriás kérdéseket
 • A kérdések magyarul és románul is elérhetőek
 • A Felhasználói fiokod észbe tartja a megoldott teszteket, így tanulhatsz a hibáidból
Sok sikert a kresz tesztekhez!
Az AutoVolan csapat

Elöfizetések  Tesztek indítása!  Hogyan müködik

Vissza az oldal elejére