Hogyan működik?

Üdv az AutoVolan.ro oldalon,

Mit kell tudnod az oldalunkról? Kérdéseink a rendőrségi kérdések alapján vannak összeállítva és az első 5 kresz teszt ingyenes hogy letesztelhesd a szolgáltatásaink.


Elöfizetések

Mit is jelentenek az elöfizetések? Két féle elöfizetés létezik:
- a havi elöfizetést ami 30 napig érvényes és korlátlan tesztelési lehetőséget biztosít - csak kártyás fizetés
- a kredit/teszt alapu fizetést, ami azt jelenti hogy 1 kredit = 1 teszt - kártyás és SMS fizetés
Mindkét elöfizetés belépést biztosít az oldalra és az Android aplikációra is.


Kártyás avagy online fiztetés

 1.  - Az első lépés hogy az Elöfizetések oldalon kiválasztod a 30 napos előfizetést vagy beírod a szükséges tesztek számát ami után ráklikkelsz az " Online Fizetés" gombra.
 2.  - Töltsd az adataid amik szükségesek a számla kiállítására ami után ráklikkelsz az " Online Fizetés" gombra és mi átirányítunk a biztonságos fizetési oldalra.
 3.  - A következő oldalon meg kell add az alábbi bankkártya adataid: bankkártya szám, a neved (ahogy a kártyán van feltüntetve), a kártya lejárati dátumát és a hátulján lévő CVC/CVV kódot (három számjegy) és ráklikkelsz a "Platesc in siguranta" (Biztonságos fizetés) gombra.

SMS fiztetés

 1.  - Az első lépés hogy az Elöfizetések oldalon kiválasztod a neked megfelelő SMS elöfizetést ami után ráklikkelsz az "SMS Fizetés" gombra.
 2.  - Ki kell töltsd az adataid ami után ráklikkelsz az "SMS Fizetés" gombra és mi átirányítunk a biztonságos fizetési oldalra.
 3.  - A következő oldalon meg kell add a telefon számod amiután megjelenik egy kód és egy (négy számjegyü) telefonszám ahova el kell küld a kódot.
  - Pár másodperc után fogsz kapni egy SMS-t ami fogja kérni hogy küldj egy kódot a végén 'DA' szóval hogy megerösítsd a kifizetést (pl: '123456 DA'). Ami után elküldted a kódot, a megadott telefonszámra, a telefonszolgáltatód automatikusan leveszi az összeget, vagy hozzáadódik az elöfizetésedhez (abonamentedhez) és meg fog jelenni a következő számlán. Figyelem: az SMS-es fizetéseknél az összegek nem tartalmazzák a telefonszolgáltató által gyakorolt ÁFÁ-t.

Fizetési problémák - gyakori problémák

 • Hogyan aktiválom a 3D Secure kódot?
  Egyes bankok SMS-ben küldenek egy kódot amivel megerösíted az elöfizetést, más bankok pedig a az első online fizetés után kérik hogy adj meg egy kódot. A 3D Secure kód aktiválása telefonon vagy egyes bankoknál lehetséges online is, amit az oldalukon megtehetsz. Amennyiben nincs aktiválva a 3D Secure nem tudsz fizetni a kártyával.
  BCR által kiadott kártyák - https://www.bcr.ro/ro/persoane-fizice/carduri-de-cumparaturi/3d-secure
  Unicredit által kiadott kártyák: https://www.unicredit.ro/ro/persoane-fizice/Search/Inrolare-card-in-3d-secure.html
 • Miért nem sikerült fizessek bankkártyával?
  Ennek több oka lehet mint például rosszul begépelt kártya adatok, CVC/CVV kór (nem összetévesztendő a PIN kóddal!), viszont a leggyakoribb hogy nincs aktiválva a 3D Secure (lásd az 1. pontot)

Kapcsolat

Kérjük ne habozz kapcsolatba lépni velünk ha bármi kérdésed vagy problémád akad.

Elektronikus ügyfélszolgálat Telefonos ügyfélszolgálat
[email protected]
Minden nap 9:00 és 22:00 órák között

0734-988-988
Hétfötöl péntekig 9:00 és 17:00 órák közöttVissza az oldal elejére