Termenii și Condiții

Bine ai venit pe site-ul AutoVolan.ro

Te rugăm să acorzi puțină atenție acestor termeni și condiții, întrucât serviciile site-ului AutoVolan.ro pot fi oferite doar persoanelor care sunt de acord cu termenii și condițiile expuse în continuare.

  1. Termeni folosiți - explicați pe înțelesul tuturor:

Site = pagina web www.autovolan.ro (și moderatoriii săi), cu toate aplicațiile și secțiunile acesteia
Utilizator = orice persoană fizică și/sau juridică, în vârstă de cel puțin 18 ani, care accesează site-ul AutoVolan.ro
Chestionar =  reprezinta un singur test realizat indiferent de rezultat (admis sau respins) din oricare categorie, in cadrul site-ului sau al aplicației
Moderatori = persoanele care realizează actualizeaza categoriile de chestionare, întrebările acestora, si efectuează mentenanța site-ului AutoVolan.ro
Termeni și condiții = prezentul contract de utilizare
Furnizor = societatea AUTO VOLAN SRL cu Cod Unic de Identificare 7175719, înregistrat la Registrul Comerțului cu J26/125/1995 cu sediul în Miercurea Nirajului, Strada Nirajului nr. 35 și/sau KERESZTESI ALBERT ATTILA PFA cu Cod Unic de Identificare 33681111, înregistrat la Registrul Comerțului cu F26/1087/2014 cu sediul in Tîrgu Mureș, Str. Brașovului nr. 5B, ap. 47.

  1. Acceptarea condițiilor

Folosirea site-ului AutoVolan.ro presupune acceptarea necondiționată și în totalitate a acestor Termeni și Condiții. Prin folosirea site-ului AutoVolan.ro, se intelege atât accesarea, vizitarea, înregistrarea unui cont pe site, cât și/sau folosirea serviciilor pentru testarea cunoștințelor de legislație rutieră, și/sau cumpărarea de servicii. Te rugăm să acorzi câteva minute pentru a le citi. Ne rezervăm dreptul de a modifica și actualiza această pagină în orice moment Pagina Termeni.

Orice Utilizator care accesează site-ul și/sau care oferă informații cu caracter personal prin intermediul formularelor disponibile pe AutoVolan.ro își dă consimțământul ca datele sale să fie colectate și prelucrate de catre Furnizor pentru prestarea în condiții optime a serviciilor precum și în scopuri de marketing, inclusiv marketing direct, cu respectarea și fără a fi prejudiciate drepturile persoanei vizate în contextul prelucrării datelor cu caracter personal, respectiv informarea persoanei vizate, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție asupra datelor, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a se adresa justiției. Totodată, Utilizatorul are dreptul să se opună prelucrării datelor personale care îl privesc și să solicite ștergerea datelor. Pentru exercitarea oricăruia dintre aceste drepturi, Utilizatorul se poate adresa cu o cerere scrisă în acest sens, datată și semnată, la următoarea adresă: Str. Brașovului nr. 5B ap. 47, Tîrgu Mureș. Autoritățile pot solicita anumite informații care pot conduce la identificarea unui Utilizator, conform prevederilor legale aplicabile. 

  1. Descrierea serviciilor

AutoVolan.ro este un site cu o aplicație pentru verificarea cunoștințelor de legislație rutieră.

3.1. Testarea cunoștințelor

Pentru a începe testul trebuie să dispui de un cont de utilizator AutoVolan, după care poți accesa secțiunea ”Chestionare”, sau ”Chestionar Nou” în aplicația Android.
Prin înregistrare și accesarea aplicației de chestionare, declari că ești de acord în totalitate și necondiționat cu toate clauzele prezentului document.
Chestionarele realizate vor fi stocate timp de 4 luni (120 de zile calendaristice) timp când poți verifica corectitudinea răspunsurilor tale.

3.3. Abonamente disponibile

Există 3 tipuri de abonamente:

a) Abonament pe o periadă determinată:
- Valabilitatea abonamentului poate sa fie de 30, 60 sau 90 de zile calendaristice.
- Numărul de chestionare care pot fi realizate cu un abonament este nelimitat.
- După expirarea abonamentului se poate opta pentru un abonament nou.
- Metodele de plată disponibile sunt: Card de debit/credit (acceptăm Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro).

b) Opțiunea ”Încărcare credite (”chestionare”)”
- Creditele nu au data de expirare
- Numărul de chestionare care pot fi realizate: variază în funcție de numărul de credite (”chestionare”) cumpărate.
- După creditele (”chestionarele”) consumate, optiunea devine inactiv.
- Metodele de plată disponibile sunt: Card de debit/credit (acceptăm Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro).

c) Opțiunea ”Încărcare credite (”chestionare”) cu plată prin SMS”
- Optiunile predefinite contin un numar fix de credite (chestionare)
- Tarifele afisate sunt fara TVA (care se adauga de operatorul Dvs.)
- Creditele nu au data de expirare
- Numărul de chestionare care pot fi realizate: variază în funcție de numărul de credite (”chestionare”) cumpărate.
- După creditele (”chestionarele”) consumate, optiunea devine inactiv.
- Operatorii de telefonie mobila compatibile: Orange, Vodafone, Telekom, DIGI
- Exceptie: optiunea de 15 EURO este valabil numai la operatorul Vodafone.

Un Utilizator poate achiziționa concomitent cele două tipuri de abonamente menționate mai sus.
Utilizatorul are posibilitatea de a-și încărca în contul pe site-ul AutoVolan.ro un numar de chestionare introduse de el, sub formă de credit pe site. Contravaloarea creditului / chestionarului este afisat pe site, si se poate schimba fără vreo notificare. Creditul obținut în urma achiziționării va putea fi folosit pentru testarea cunoștințelor, care inseamna 1 credit = un chestionar.
Un Utilizator poate achiziționa o singura data sau de mail multe ori credite cu scopul de a învăța / realiza chestionare pe site.
Opțiunea ”Încărcare credit” nu este limitată în timp.

  1. Dreptul de autor

Întregul conținut al paginii AutoVolan.ro prin conținut înțelegându-se imagini, texte, grafică publicată pe site pentru care Utilizatorul cedează dreptul de utilizare, neexclusiv, în favoarea Furnizorului, aplicații, link-uri și orice alt conținut audio-vizual, cât și design-ul grafic, codul sursă și orice alte date și informatii aparțin Site-ului, Furnizorului. Aceste informații sunt protejate conform Legii drepturilor de autor și legilor care privesc dreptul de proprietate intelectuală și industrială. Informațiile publicate pe AutoVolan.ro nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metodă fără acordul scris al reprezentantului legal al Furnizorului. Nerespectarea acestor condiții se pedepsește conform legii în vigoare.

  1. Limitarea răspunderii

Ne străduim să îți oferim cel mai bun serviciu, dar nu îți putem promite că va fi perfect, drept urmare nu îți putem oferi nici o garanție că site-ul AutoVolan.ro va fi disponibil neîntrerupt sau fără erori. În niciun caz Furnizorul, site-ul AutoVolan.ro și/sau moderatorii săi nu vor fi răspunzători pentru orice daune directe, indirecte, incidentale sau de consecințele ce rezultă din lipsa de acuratețe a conținutului, erori, pierderi sau stricăciuni de orice fel apărute în urma folosirea site-ului AutoVolan.ro. 

  1. Eligibilitatea, înregistrarea și anularea

  • Site-ul AutoVolan.ro este destinat persoanelor fizice și/sau juridice cu vârsta de cel puțin 18 ani și capacitate deplină de exercițiu.
  • Crearea unui cont pe site poate fi făcută fie prin înregistrarea cu contul Facebook sau folosind adresa de e-mail și o parolă. Prin înregistrare, Utilizatorul confirmă că are cel puțin 18 ani. Datele profilului creat pe site trebuie să fie reale, complete și actualizate. Nu sunt permise înregistrări multiple cu aceeași persoană.
  • Datele de autentificare sunt confidențiale. Îți recomandăm să îți iei măsuri de precauție și să îți alegi o parolă puternică, pe care să nu o dai nimănui.

Contact / sesizari

Pentru orice informatii, probleme si sesizari ne puteti contacta prin formularul de Contact, la adresa office[@]startmedia.eu sau prin telefon la numarul 0734-988-988.


Inapoi la inceput